Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Skyward Sword

Kritisk feil i Skyward Sword

Nintendo bekrefter problemet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har ifølge nettsiden Zelda Informer bekreftet en potensielt kritisk feil i The Legend of Zelda: Skyward Sword. Et stykke ut i spillet kan man nemlig risikere å nå et punkt der man blir stående bom fast dersom man gjør et par ting i en spesfik rekkefølge.

Skulle man være uheldig kan attpåtil følgende nokså alvorlige, har man ikke en ekstra lagringfil å falle tilbake til blir man faktisk nødt til å starte hele eventyret på nytt fra begynnelsen av.

- Vi har blitt gjort oppmerksomme på en feil som gjør det umulig å fortsette progresjonen i Song of the Hero-oppdraget. Hvis spillet har blitt lagret etter man har gjennomført en spesifikk rekkefølge av hendelser vil det ikke lenger være mulig å fortsette fra den aktuelle lagringsfilen, forklarer Nintendo i et brev til sin kunder.

Dersom du kunne tenke deg å unngå dette problemet, har vi oppskriften på hva man ikke skal gjøre, men før du leser videre må vi gi deg en liten spoiler-advarsel - dette leses på eget ansvar:

Feilen oppstår angivelig når man har startet det nevnte Song of the Hero-oppdraget, og velger å gjennomføre Lanaryu Desert-delen av oppdraget først. Dette er imidlertid ikke nok i seg selv, man må også slå av en prat med Golo the Goron før man mottar Thunder Dragon-sangen, og oppsøke han på nytt etterpå.

Gjør man disse tingene i denne rekkefølgen vil man altså ende opp i en blindgate. Heldigvis er løsningen enkel, bare sørg for at Lanaryu Desert-delen ikke blir den delen du spiller gjennom først.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Relaterte tekster

1
Zelda: Skyward Sword er nå ute til Wii U

Zelda: Skyward Sword er nå ute til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er ganske mange som er enige om at The Legend of Zelda: Skyward Sword var det aller beste Motion Plus-spillet, i tillegg til å være ett av de beste til Wii-konsollen....Loading next content