Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

Kul samurai inntar For Honor neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har hintet til hva vi kan forvente at den nye karakteren som kommer sammen med den neste store oppdateringen til For Honor i lang tid, så det er enda godt at den virker å ha stil.

For den mystiske Kyoshin-klassen bruker både en shikomizue, noe som er en interessant idé i seg selv, og noen magiske egenskaper som ser ut til å være meget nyttige. Den vi får se klarest er muligheten til å omringe en fiende med magiske spyd, noe som i alle fall blir nyttig om to spillere prøver seg på deg samtidig. Pluss på muligheten til å bruke sliren som et våpen, et mystisk hjul som dukker opp på ryggen enkelte ganger, akrobatiske manøvere og noen ganske gode karakterdesign, så frister det nesten litt å laste ned For Honor på nytt før Kyoshin er klar for kamp den 22. juli.

HQ
For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content