Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead 2

L4D2-oppdatering denne uka

The Passing i anmarsj

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valves utvidelse for Left 4 Dead 2, The Passing, kommer til butikkene neste uke ifølge en bloggpost på spillets offisielle side. I oppdateringen får vi et gjensyn med laget fra Left 4 Dead 1 i et helt nytt kapittel, akkompagnert av nye våpen og zombier.

Utvikleren har ennå ikke gått ut med en dato, men utover uken vil det komme flere detaljer på Left 4 Dead-bloggen. Prisen på utvidelsen ligger på 560 Microsoft Points på Xbox 360, og $7 på PC.

Left 4 Dead 2

Relaterte tekster

Left 4 Dead 2Score

Left 4 Dead 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har sittet klistret foran skjermen og sendt fryktelige gloser i ørene på venner mens han testet den omstridte oppfølgeren til Left 4 Dead.

2
Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I Australia er de et par hakk strengere når det kommer til vold i dataspill for voksne enn her på den andre siden av kloden. Jo blodigere spillet er, jo større er...Loading next content