Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Cataclysm

La kampen mot Deathwing starte

Blizzards episke WoW-utvidelse er snart klar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Øyeblikket vi har ventet på helt siden World of Warcraft: Cataclysm først ble avslørt er snart over oss. I den neste programoppdateringen gir nemlig Blizzard oss muligheten til å kjempe mot det legendariske dragebeistet Deathwing.

Møtet med Deathwing kommer til å bli det mest episke i spillets historie lover Blizzard, og blant annet vil en fase av kampen utspille seg på ryggen til den enorme dragens rygg mens den suser gjennom luften.

Ellers lover Blizzard tre nye såkalte instanser, en splitter ny raid og innføringen av det nye Ethereal-systemet som lar deg kombinere nytt og kraftig utstyr med utseende til tidligere eiendeler.

World of Warcraft: Cataclysm

Relaterte tekster

World of Warcraft: CataclysmScore

World of Warcraft: Cataclysm

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

Trenger du en god grunn til å tilbringe førjulstiden langt unna både venner og familie? Da bør du isåfall ta vår Cataclysm-anmeldelse i nærmere øyensyn...



Loading next content