Norsk
Gamereactor
nyheter
L.A. Noire

L.A. Noire 2 om et par år?

Slett ingen umulighet sier Rockstar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I den seneste episoden av selskapets Asked & Answered-serie ble utvikler Rockstar spurt om mulighetene for et oppfølger til detektivspillet L.A. Noire.

Skaperne av det første spillet, Team Bondi, er nå nedlagt, men likevel er ikke Rockstar helt fremmed for å videreføre serien:

- Selv om det ikke vil bli sluppet flere tilleggspakker til det originale L.A. Noire (vi er alt for opptatt med Max Payne 3, GTAV og andre kommende spill), skal vi ikke utelukke flere spill i serien en gang i fremtiden, svarer Rockstar på spørsmålet.

- Vi har ganske enkelt ikke tatt noen avgjørelse på det enda. Vi er alle sammen fornøyde med hvordan spillet ble, og vi drøfter derfor hva fremtiden skal bringe for L.A. Noire-serien. Det er ikke alltid vi skynder oss med å lage oppfølgere, men det betyr ikke at vi aldri kommer til å gjøre det. Max og Red Dead er eksempler på dette - vi har rett og slett så mange spill vi ønsker å lage at tiden ikke alltid strekker til, fortsetter Rockstar.

Selskapet kunne samtidig melde at mer informasjon om Grand Theft Auto V kommer til å bli lagt frem før sommeren, men trolig først etter lanseringen av Max Payne 3 den 18. mai.

L.A. Noire

Relaterte tekster

L.A. NoireScore

L.A. Noire

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Åstedsgranskning, serieforhør og bevissjonglering. Team Bondi har laget en perfekt krimthriller i spillformat. Klikk her for å inspisere anmeldelsen.Loading next content