Norsk
Gamereactor
nyheter
L.A. Noire

L.A. Noire kan få oppfølger

Et viktig varemerke sier Take-Two

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for den bitre striden mellom Rockstar og L.A. Noire-utvikler Team Bondi (som til slutt endte i nedleggelse for sistnevnte) kan det se ut som mer detektivmoro meget mulig vil finne veien til butikkhyllene en gang i fremtiden.

Det kom frem under et investormøte Take-Two avholdt nylig, der Rockstars moderselskap forklarte at seriens første spill var så fremgangsrik at den ganske enkelt ikke kan overses:

- Denne banebrytende tittelen fra Rockstar har satt en ny standard for cinematiske spill, og har blitt ett viktig varemerke for konsernet, forklarer Take-Two-visedirektør Strauss Zelnick.

Hvem som skal stå for utviklingen av en oppfølger ble det imidlertid ikke sagt noe om, men ettersom Team Bondi ikke eksisterer lenger høres Rockstar Leeds ut som en godt forslag. Det er tross alt de som har jobbet med PC-utgaven av L.A. Noire.

L.A. Noire

Relaterte tekster

L.A. NoireScore

L.A. Noire

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Åstedsgranskning, serieforhør og bevissjonglering. Team Bondi har laget en perfekt krimthriller i spillformat. Klikk her for å inspisere anmeldelsen.Loading next content