Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
L.A. Noire

L.A. Noire kommer til PS4, Xbox One, Nintendo Switch, og Vive

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var ikke mange som trodde på ryktene om at L.A. Noire ville komme til de nye konsollene tidligere i år, men nå kan Rockstar bekrefte at de har en erstatter for Red Dead Redemption 2 i høst.

L.A. Noire vil nemlig komme til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, og HTC Vive den 14. november.

PS4- og Xbox One-utgavene av spillet vil komme med alle utvidelsene, og selvsagt en rekke grafiske forbedringer. Det er særlig PS4 Pro og Xbox One X som kan skryte av sistnevnte, for de utgavene kan spilles i 4K.

Switch-utgaven vil på sin side la oss bruke Joy-Con-kontrollene sine bevegelsessensorer til å bevege oss med, HD Rumble for å gi oss hint og mer innlevelse, bruke berøringsskjermen til å utføre enkelte handlinger, og et bredere kamera for å få bedre oversikt.

Så har vi det spesielle L.A. Noire: The VR Case Files for HTC Vive. Dette vil ikke være hele spillet, men i stedet sju av oppdragene fra originalen med endringer som gjør dem bedre for virtual reality.

Hvilken utgave høres mest interessant ut for din del?

L.A. Noire

Relaterte tekster

L.A. NoireScore

L.A. Noire

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Åstedsgranskning, serieforhør og bevissjonglering. Team Bondi har laget en perfekt krimthriller i spillformat. Klikk her for å inspisere anmeldelsen.Loading next content