Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Lær alt du trenger å vite om The Lord of the Rings: Gollum i vår praktiske video

Daedalic Entertainments stealth-plattformspill har ankommet, og vi feirer med en lanseringsstream.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Daedalic Entertainments stealth-plattform-eventyr satt i J.R.R. Tolkiens fantasiverden Ringenes Herre lanseres i dag, 25. mai, på PC, PlayStation 4 & 5, Xbox One og Xbox Series. Med denne tittelen som dreier seg om den konfliktfylte skapningen Gollum, utforsker The Lord of the Rings: Gollum tiden etter at han mister sin Precious, og hvordan han befinner seg som slave for orkene i Mordor før han ender opp i Mirkwood med alvene en stund etterpå.

Med en reise som tar Gollum over hele Midgard, har vi laget en nyttig Alt du trenger å vite-video for å sikre at du blir kjent med historien, spillelementene, splittet personlighetsdynamikken og hvordan dette spillet passer inn i den bredere Ringenes Herre-fortellingen.

Sørg for å sjekke ut Alt du trenger å vite-videoen nedenfor, og sørg også for at du blir med oss på GR Live-hjemmesiden på det vanlige tidspunktet kl 16:00 i dag, 25. mai, for å få med deg åpningen av The Lord of the Rings: Gollum.

HQ
The Lord of the Rings: Gollum

Relaterte teksterLoading next content