Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Lær mer om OlliOlli World og se oss konkurrere

Siden OlliOlli World ruller inn på de digitale butikkene i dag benytter vi anledningen til å fortelle deg mer om spillet og utfordrer hverandres poengsummer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
OlliOlli World

OlliOlli World, den etterlengtede skateboard-action-plattformeren fra Roll7 og Private Division, er nå tilgjengelig digitalt på Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One og PC via Steam.

For å feire anledningen har vi produsert to videoer for å lære deg mer om den pulserende og sprø verdenen til Radlandia og alt annet spillet bringer til bordet.

Først ut, topp 5 ting du må vite:

HQ

For det andre utfordret Dóri Ben til å gå skate på en av to asynkrone flerspillermoduser for å se hvem som er den råeste skateren i Gamereactor.

OlliOlli World
HQ

Her på Gamereactor inngår vi innimellom en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.

Relaterte tekster

0
OlliOlli WorldScore

OlliOlli World

ANMELDELSE. Skrevet av Alberto Garrido

Roll7 sin nyeste tittel gir et fantastisk og krevende arkadespill for alle skateboardelskere.Loading next content