Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Lafitte Automobilis elektriske hyperbiler spenner fra en SUV til en roadster

Bilene vil være svært begrenset og vil bli levert vinteren 2024.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lafitte Automobili lovet å avduke sin line-up av elektriske hyperbiler på den siste Miami Grand Prix, og det er akkurat hva bilprodusenten gjorde. Som utdypet i en pressemelding, de tre bilene som Lafitte har til hensikt å utvikle og produsere har blitt detaljert, og de er ganske variert gjeng.

Som disse er hyperbiler, to passer den typiske regningen for dette, med LM1 er en bil som har til hensikt å gå fra 0-62 km / t på 1,9 sekunder, alt mens du tilbyr en rekkevidde på 255 miles, og med padle skifting og et lydsystem som gjør at bilen høres ut som en klassisk racerbil.

Følgende opp til dette er Barchetta, som har en takløs design med halo barer for å beskytte passasjerer og sjåfør hvis bilen ruller. Dette vil være en litt mindre kraftig bil, som det vil gjøre 0-62 mph i 3,5 sekunder, og vil ha en rekkevidde på 242 miles. Vi blir fortalt at en coupe-versjon av denne bilen vil også bli tilbudt.

Til slutt har vi outlier av gjengen, Atrax, som er en mashup av en SUV og en hyperbil. Skryte av off-road elementer og en åpen topp, denne bilen lover å levere 1,151 hk og 1,,844 lb-ft dreiemoment, som vil tillate 4,850 pund kjøretøy for å bevege seg fra 0-62 mph i en blærende 3.8 sekunder. Atrax vil også ha en toppfart på 149 mph, og vil skryte av en rekkevidde på 273 miles, i tillegg til å tilby 350-kw DC-hurtiglading som vil øke batteriet fra 10% til 80% på bare 22 minutter.

Dette er en annonse:

Lafitte har også sagt at det bare vil produsere 24-26 av hver av bilmodellene, noe som betyr at de vil være ganske sjeldne kjøretøy når de begynner å sende vinteren 2024. Bilfirmaet bemerker også at Atrax sannsynligvis vil klokke inn til en utsalgspris på 1,6 millioner dollar, men nevnte ikke noe om Barchetta eller LM1.

Lafitte Automobilis elektriske hyperbiler spenner fra en SUV til en roadster
Lafitte Automobili


Loading next content