Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row IV

Lag dine egne våpen til Saints Row IV

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det finnes allerede en gigantisk lilla dildo man kan bruke som et våpen i spillet, laget av utviklerne selv, så det er ikke så lett å se for seg hva hvermannsen skal gjøre for å overgå det, men for hva det er verdt har utvikler Volition nå sluppet den første delen av deres offisielle Software Develeopment Kit (SDK) til PC-utgaven av Saints Row IV.

Med dette verktøyet vil det bli mulig å lage dine helt egne våpen til bruk innad i spillet, og tro mot serien ellers er det naturligvis bare din egen fantasi som legger begrensninger.

Hva blir det første våpenet du lager? Et dubstep-gevær? No wait, they did that already...

Kilde: Eurogamer.

Saints Row IV

Relaterte tekster

0
Saints Row IV: Re-ElectedScore

Saints Row IV: Re-Elected

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

The Saints er tilbake for nok en president-periode, men er det nok kjøtt på beinet? Vi har testet Re-Elected på dagens konsollgenerasjon...

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

I det nye Saints Row er du president, du har alt du trenger av våpen og du har superkrefter. Likevel er det noe som mangler. Vi har satt karakter.

1
Lag dine egne våpen til Saints Row IV

Lag dine egne våpen til Saints Row IV

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det finnes allerede en gigantisk lilla dildo man kan bruke som et våpen i spillet, laget av utviklerne selv, så det er ikke så lett å se for seg hva hvermannsen skal...Loading next content