Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row IV

Lager eget Saints Row IV til Australia

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommende actionspillet Saints Row IV er det første spillet som er blitt avvist av det australske sensurvesenet siden innføringen av 18-årsgrense for spill tidligere i år. Det skriver spillbloggen Joystiq.

Etter en kort vurdering konkluderte Australian Classification Board med at spillet brøt deres retningslinjer, da det inneholder seksuelle og voldelige elementer som ikke kan forsvares utfra kontekst.

I etterkant har utgiver Deep Silver kommentert saken ved å annonsere at de skal slippe en egen versjon av spillet som er tilpasset lovverket i Australia. I denne versjonen skal de fjerne delene sensurvesenet har reagert på, men de hevder likevel at de skal ivareta seriens særegenhet og humor.

Saints Row IV

Relaterte tekster

0
Saints Row IV: Re-ElectedScore

Saints Row IV: Re-Elected

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

The Saints er tilbake for nok en president-periode, men er det nok kjøtt på beinet? Vi har testet Re-Elected på dagens konsollgenerasjon...

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

I det nye Saints Row er du president, du har alt du trenger av våpen og du har superkrefter. Likevel er det noe som mangler. Vi har satt karakter.

1
Lag dine egne våpen til Saints Row IV

Lag dine egne våpen til Saints Row IV

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det finnes allerede en gigantisk lilla dildo man kan bruke som et våpen i spillet, laget av utviklerne selv, så det er ikke så lett å se for seg hva hvermannsen skal...Loading next content