Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Lamborghini avduker Revuelto

Det blir den første supersportslige V12 hybrid HPEV.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har visst en stund at Lamborghini har en ny bil på gang, men nå har den italienske superbiltitanen offisielt annonsert og vist frem bilen. Kjent som Revuelto, sies denne bilen å være verdens første supersport V12 hybrid HPEV, som for alle som ikke snakker bil, betyr at den har en V12-forbrenningsmotor under panseret som styrkes av tre elektriske motorer som gjør den til et hybrid høyytelses elektrisk kjøretøy (derav HPEV).

Vi blir fortalt i en pressemelding at Revuelto vil kunne gå fra 0-100 km/t på lynraske 2,5 sekunder og at den vil ha en toppfart på 350 km/t. Bilen vil til og med være firehjulsdrevet og ha en helelektrisk kjøremodus.

"Den nye Revuelto er en milepæl i Lamborghinis historie, og en viktig pilar i vår Direzione Cor Tauri elektrifiseringsstrategi," sier Stephan Winkelmann, Lamborghinis styreformann og administrerende direktør. Det er en unik og innovativ bil, men samtidig tro mot vårt DNA: V12 er et ikonisk symbol på vår supersportsarv og historie. Revuelto ble født for å bryte formen, og kombinerer en ny 12-sylindret motor med hybridteknologi, og skaper den perfekte balansen mellom å levere følelsene som våre kunder ønsker med nødvendigheten av å redusere utslippene.

Du kan ta en titt på den slående bilen nedenfor og ta pressemeldingen her hvis du er ute etter en virkelig, virkelig grundig studie om kjøretøyets ytelse og statistikk.

Dette er en annonse:
Lamborghini avduker Revuelto
Lamborghini


Loading next content