Norsk
Gamereactor
nyheter
Lara Croft and the Guardian of Light

Lara Croft uten online-mulighet

Drøyer det ut til september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som kjent skulle Lara Croft and the Guardian of Light lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC samtidig. I ettertid ble dette endret til et tidsbegrenset tilbud på en måned til Xbox 360 Live Arcade fra den 18. august, men nå har det blitt bestemt at Playstation 3- og PC-eiere vil få tilgang til eventyret den 28. september.

Online-komponentene vil imidlertid ikke bli lansert før spillet kommer på PC og Playstation 3. Det eneste som vil bli tilgjengeliggjort er offline co-op-muligheter for to spillere, mens online-støtten, komplett med leaderboards og stemmechat, kommer i en patch den 28. september.

- Vi ville ikke lansere spillet med online co-op på XBLA før det var hundre prosent ferdig. Det må kvalitetssikres før vi gir det ut, forklarte Karl Stewart, global merkevaresjef hos Crystal Dynamics, til Joystiq.

Square Enix har også uttalt at fem utvidelser er planlagt for spillet mellom oktober og desember, da vi vil få enda flere gåter og spillbare figurer. De første tre pakkene vil fokusere på utforsking av nye områder, flere kampmuligheter og andre gåter, mens de siste vil introdusere to velkjente figurer i spillbar form.

Lara Croft and the Guardian of Light
The Guardian of Light: Lara Croft har snertent guttebesøk i vente.

Relaterte teksterLoading next content