Norsk
Gamereactor
nyheter
Limbo

Last ned Limbo gratis på Steam i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om ganske så nøyaktig én uke slipper danske Playdead det interessante 2D-spillet Inside, som ser ut til å ta opp arven fra deres forrige spill Limbo. Limbo fikk i sin tid særdeles gode kritikker, men hvis du likevel aldri har spilt det har du nå en gyllen mulighet. I dag er nemlig spillet helt gratis å laste ned til PC via Steam.

Så lenge du laster ned spillet før dagen er over er spillet dessuten ditt å beholde for alltid. En flott måte å varme opp til Inside-lanseringen den 29. juni på, spør du oss. Inside kommer også til Windows 10 den 7. juli.

Kilde: Steam.

Limbo

Relaterte tekster

LimboScore

Limbo

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Eirik har prøvd Playdeads gjennombruddsspill på Nintendo Switch, og er ikke i tvil om at spillet fortsatt er noe som man helt klart bør få med seg.

3
Last ned Limbo gratis på Steam i dag

Last ned Limbo gratis på Steam i dag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Om ganske så nøyaktig én uke slipper danske Playdead det interessante 2D-spillet Inside, som ser ut til å ta opp arven fra deres forrige spill Limbo. Limbo fikk i sin tid...

5
Limbo til iOS neste onsdag

Limbo til iOS neste onsdag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du ikke har prøvd det enda, eller har fryktelig lyst til å spile det bussen, blir du sikkert glad for å høre at suksesspillet Limbo skal slippes til iOS den 3. juli....Loading next content