Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Portal

Last ned Portal gratis

Valve vil ha dataspillene inn i skolen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste PC-entusiastene har trolig allerede skaffet seg et eksemplar av det ypperlige gåtespillet Portal, men dersom du av en eller annen grunn ikke har skaffet deg en kopi har Valve et knakende godt tilbud til deg.

Frem til den 20. september kan nemlig Portal lastes ned fra Steam helt gratis. Anledningen for tilbudet er en kampanje der Valve ønsker å sette fokus på bruk av dataspill i skolesammenheng, som du kan lese mer om på learnwithportals.com.

Tilbudet gjelder PC/Mac-versjonen av spillet, og er andre gangen Valve velger å gi bort Portal gratis. Første gangen var i forbindelse med at Steam-systemet ble lansert til Mac.

Portal

Relaterte tekster

4
Portal-filmen nærmer seg

Portal-filmen nærmer seg

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I mars bekreftet J.J. Abrams at han fortsatt jobber med Portal- og Half-Life-filmer, og nå har han gitt oss en ny oppdatering fra førstnevnte. Da han snakket med IGN på...Loading next content