Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III: Ultimate Evil Edition

Last opp din beste Diablo-video og vinn Ultimate Evil Edition

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det mesterlige Diablo III er endelig sluppet til de nye konsollene (Playstation 4 og Xbox One), i form av Diablo III: Ultimate Evil Edition. Dette må vi naturligvis feire, og derfor har vi startet en ny konkurranse her på Gamereactor der du kan vinne PS4-versjonen av spillet.

Reglene for konkurransen er meget enkle. Alt du trenger å gjøre er å laste opp en video som har med Diablo å gjøre på våre User TV-sider, og du er med i trekningen.

Videoen kan være hentet fra et hvilket som helst Diablo-spill, på en hvilken som helst plattform, og det finnes ingen fasit på hva innholdet skal være. Kanskje har du et klipp der du er 8HP unna å bli hakket i fillebiter av Diablo himself? Eller kanskje du sitter på speedrun-rekorden i Lake of Fire i Diablo 2? Begge deler er utmerkede kandidater til å bli med i konkurransen, og det samme gjelder alle andre klipp som har noe med Diablo-spillene å gjøre.

Når du har lastet opp videoen legger du igjen en lenke i kommentarfeltet på denne Facebook-posten. Lykke til!

Diablo III: Ultimate Evil Edition

Relaterte tekster

0
Vi tester Diablo IIIs jubileumsoppdatering

Vi tester Diablo IIIs jubileumsoppdatering

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Diablo fyller 20 år denne måneden, og Blizzard har valgt å markere dette ved å slippe et spesielt event til Diablo III (blant mye annet). Dette satte vi tennene i under...

3
Blizzard feirer Diablos 20-årsjubileum

Blizzard feirer Diablos 20-årsjubileum

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

31. desember skal det feires at Diablo fyller 20 år, og i den forbindelse kan Blizzard Entertainment avsløre at de har en rekke ulike ting på gang. Det blir en lang rekke...Loading next content