Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Warlords of Draenor

Laveste antall World of Warcraft-spillere på ni år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

World of Warcraft har for alvor begynt å miste spillernes interesse, og Blizzard Entertainments nettrollespill har nå "bare" 5,6 millioner aktive spillere. Dette er dramatisk sammenlignet med de 7,1 millionene som spilte WoW i mars. Tallet klatret opp over ti millioner etter at utvidelsen Warlords of Draenor ble sluppet i fjor, så forhåpentligvis vil den kommende utvidelsen gi spillet nytt liv.

Det er verdt å merke seg at selv med 5,6 millioner spillere er World of Warcraft forstatt verdens overlegent største nettrollespill med månedsavgift.

World of Warcraft: Warlords of Draenor

Relaterte tekster

1
Se plakatene til Warcraft-filmen

Se plakatene til Warcraft-filmen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under Comic-Con 2015 kunne regissør Duncan Jones vise frem den første skikkelige traileren for den kommende Warcraft-filmen. I filmsnutten fikk vi se haugevis av orker og...

1
Sjekk ut Orgrim fra Warcraft-filmen

Sjekk ut Orgrim fra Warcraft-filmen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Magasinet Wired har fått tak i de første bildene på Orgrim Doomhammer fra den kommende Warcraft-filmen i regi av Duncan Jones - mannen bak Moon. Alle som har vært...Loading next content