Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lawbreakers

Lawbreakers kan prøves gratis på PC igjen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har bare gått litt over en måned siden PC-spillere kunne prøve Lawbreakers gratis i noen dager, og siden den gang har spillet fått en ny opplæringsdel og en rekke andre forbedringer. Da passer det godt å la oss prøve det igjen.

Nå kan du laste ned spillet helt gratis på Steam, og spille det helt til søndag kveld. Om spillet faller i smak kan du kjøpe det for halv pris til både PC og PlayStation 4, så det skal bli interessant å se om dette forbedrer de ekstremt lave spillertallene spillet har hatt siden lansering.

Lawbreakers

Relaterte tekster

0
Lawbreakers blir gratis

Lawbreakers blir gratis

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det gikk ikke så bra for skytespillet Lawbreakers, og nå har Nexon kunngjort at spillet er free-to-play, med en stor hake... Spillets servere stenges i september. Denne...

0
Boss Key legger Lawbreakers på is

Boss Key legger Lawbreakers på is

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Lawbreakers, det tyngdekrafttrossende skytespillet fra Boss Key Productions, har offisielt blitt lagt på is etter at studioet annonserte at de går videre til andre...Loading next content