Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lawn Mowing Simulator

Lawn Mowing Simulator får løvblåsere på nyåret

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Lawn Mowing Simulator har fått overraskende god mottakelse. Å ta hånd om digitale gressplener er virkelig zen i spillform! Men det kan alltid bli bedre, og vi antar at vi ikke er de ensete som savner løvblåsere.

Heldigvis har utvikleren Skyhook Games tenkt det samme og har nå presentert en plan for kommende innhold. Fra og med denne måneden utvides simulatoren med gressklippermodellen Patterson RO-A etterfulgt av Scag V-Ride i oktober. Og i november kommer en stor forbedringe då va får kantklippere - innen vi runder av med en løvblåser på nyåret.

For å gjøre alt bedre kommer dette til å være gratis og det planlegges også flere patcher med mer innhold, hvilket du kan se i planen nedenfor. Lawn Mowing Simulator ble lansert i august til både PC og Xbox.

Lawn Mowing Simulator
Lawn Mowing Simulator

Relaterte teksterLoading next content