Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Layers of Fear

Layers of Fear kommer til Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har alltid hatt et rykte på seg for å bare fokusere på barnevennlige og koselige spill, men den siste tiden har vi fått flere bevis på at de er villige til å slippe mer "voksne" spill også.

Siste spill ut er Bloober Team sitt skremmende Layers of Fear. Utviklerne kan nemlig avsløre at det de kaller Layers of Fear: Legacy vil komme til Switch, og at denne utgaven vil være "redesignet". De ønsker ikke å si hva dette betyr, men det forundrer meg ikke om de vil bruke bevegelsessensorene og HD Rumble-funksjonen til å gjøre noe ekstra ut av spillet. Akkurat når spillet kommer vet vi ikke, men i pressemeldingen står det i alle fall "snart".

Er dette noe Switch-eiere bør skaffe seg?

HQ
Layers of Fear

Relaterte tekster

3
Layers of FearScore

Layers of Fear

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Et spill om malerier og halvåpne dører. Hvor skummelt kan det være? Ganske skummelt, ifølge Tomas...Loading next content