Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I Australia er de et par hakk strengere når det kommer til vold i dataspill for voksne enn her på den andre siden av kloden. Jo blodigere spillet er, jo større er sjansene for at de australske myndighetene setter ned sensurfoten.

Left 4 Dead 2 var et spill som ble sensurert da det ble sluppet i 2009, men nå har denne sensuren blitt opphevet. Dette betyr at alle som har lyst og er gamle nok kan spille så mye de vil. Den som har kjøpt den sensurerte versjonen kan oppdatere spillet og få det fikset gratis.

For å feire at de har lykkes med å få overtalt de australske myndighetene selger nå Valve spillet med 75 prosent rabatt på Steam. Tilbudet gjelder hele verden (selvfølgelig), så det er nå mulig å skaffe seg denne spillperlen for en billig penge.

Left 4 Dead 2

Relaterte tekster

Left 4 Dead 2Score

Left 4 Dead 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har sittet klistret foran skjermen og sendt fryktelige gloser i ørene på venner mens han testet den omstridte oppfølgeren til Left 4 Dead.

2
Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I Australia er de et par hakk strengere når det kommer til vold i dataspill for voksne enn her på den andre siden av kloden. Jo blodigere spillet er, jo større er...Loading next content