Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead 3

Left 4 Dead 3-referanse funnet i Counter-Strike 2-filer

Det virker ikke som om det er på toppen av Valves prioriteringsliste.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det har gått nesten 14 år siden Left 4 Dead 2 ble utgitt, og mens fansen har ropt etter en oppfølger i godt over et tiår, betyr ikke dette at Valve har noen intensjon om å lage en.

HQ

I stedet ser det ut til at selskapet nå har fullt fokus på Counter-Strike 2. Fans strømmer for tiden gjennom filene til det kommende skytespillet, og en bruker på Reddit fant ut at det er en Left 4 Dead 3-referanse i disse filene.

Referansen lyder: "Left4Dead3 version = 2, owner = triage*, severity = high, priority = none, category = ---, product = left3dead3, component = other."

Dette ser ikke ut til å indikere mye om spillet som kommer, men mange mennesker på nettet synes det er ganske morsomt at Valve oppførte prioriteten som ingen, noe som antyder at det ikke kommer en oppfølger til det populære zombie-spillet på en stund.

Left 4 Dead 3

Relaterte tekster

2
Hinter Valve om Left 4 Dead 3?

Hinter Valve om Left 4 Dead 3?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Spillbransjen liker å gjøre litt narr av Valves motvilje til å telle til tre, men nå kan det se ut til at denne "forbannelsen" er iferd med å brytes. Det er altså ikke...

Er Left 4 Dead 3 i utvikling?

Er Left 4 Dead 3 i utvikling?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan se ut som en gruppe Dota 2-spillere som var på besøk hos utvikler Valve nylig oppdaget noe det ikke var meningen at de skulle oppdage. En av spillerne tok nemlig...Loading next content