Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Legend of Kay

Legend of Kay kommer til Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nesten lettere å telle de plattformene Legend of Kay ikke har blitt gitt ut på, enn å telle alle den har blitt gitt ut på. Og nå kan vi legge til enda en plattform på den ganske lange lista, nemlig Nintendo Switch.

Det blir en remastered Anniversary-utgave av spillet, som nylig ble sluppet til PC, Playstation 4 og Wii U. Til Switch har vi blitt lovet en "thoroughly remastered version of the original game including high-resolution textures, new, more detailed character models". Spillet kommer også med online ranking, for de av oss som er interessert i highscores.

Nedenfor kan du se annonseringstraileren til Switch-utgaven. Den kommer ikke med noe mer presis lanseringsdato enn 2018. Har du savnet å kunne spille Legend of Kay på Nintendo Switch?

HQ
Legend of Kay

Relaterte tekster

0
Legend of Kay kommer til Nintendo Switch

Legend of Kay kommer til Nintendo Switch

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det er nesten lettere å telle de plattformene Legend of Kay ikke har blitt gitt ut på, enn å telle alle den har blitt gitt ut på. Og nå kan vi legge til enda en plattform...Loading next content