Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego Bricktales

Lego Bricktales kommer til mobil senere denne måneden

iOS- og Android-brukere vil snart kunne oppleve det lekne eventyret.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Thunderful har annonsert at Lego Bricktales vil debutere på mobile plattformer senere denne måneden. Spillet er satt til å ankomme iOS- og Android-enheter 27. april, og har blitt tilpasset for berøringskontroll, og vil debutere på App Store og Google Play Store for £4.99 / €5.59.

"Vi er så glade for å kunngjøre at vårt klossebyggingseventyr LEGO Bricktales lanseres 27. april for iOS- og Android-brukere," sa Agostino Simonetta, Chief Games Officer hos Thunderful. "Byggemekanikken i LEGO Bricktales er en match laget i himmelen for berøringsskjermer, og vi gleder oss til å se kreasjonene deres når det lanseres 27. april for mobil."

Etter ankomsten i fjor har Lego Bricktales blitt utvidet med en masse sesonginnhold, inkludert en påskeoppdatering. Hvis du er interessert i å lære mer om spillet, sørg for å lese vår anmeldelse her.

Lego Bricktales

Relaterte teksterLoading next content