Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego DC Super-Villains

Lego DC Super-Villains byr på store valgmuligheter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

TT Games har nå jobbet med Lego-spill så lenge at det begynner å bli vanskelig å holde styr på alle sammen, men dette stopper dem ikke fra å stadig prøve ut nye ting. Da de offentliggjorde Lego DC Super-Villains i mai kunne de for eksempel fortelle at vi får lage vår helt egen figur denne gangen. De ville ikke gi så mange detaljer om hvordan, for det har de tydeligvis spart til nå.

Den nyeste traileren fra spillet viser nemlig ikke bare litt om hva historien går ut på, men gir oss også noen eksempler på hvordan figuren vår kan tilpasses. Øyelapper, arr, hår, klær og superkrefter er bare noen eksempler på hva vi kan endre etter vår egen smak, så det virker som om vi virkelig får mulighet til å lage vår drømmesuperhelt eller skurk når Lego DC Super-Villains lanseres i oktober.

HQ
Lego DC Super-Villains

Relaterte tekster

2
Lego DC Super-VillainsScore

Lego DC Super-Villains

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

TT Games leverer varene med et solid Lego-spill som endelig fokuserer på den onde siden av DC-universet. Ayub tok turen til skurkeuniverset og hadde ikke lyst til å dra derfra igjen.

0
Se oss spille Lego DC Super-Villains

Se oss spille Lego DC Super-Villains

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi dedikerte en GR Live sending til det nyeste Lego-spillet som kom ut nå på fredag. Vi koste oss med å mekke vår helt egen figur, "Butterboy"med sommerfuglvinger og det...

0
TT Games: "DC har de beste skurkene"

TT Games: "DC har de beste skurkene"

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

TT Games tar Lego-serien i en litt annen retning ved å fokusere på skurkene i DC-universet i Lego DC Super-Villains, og da vi snakket med sjefdesigner Arthur Parsons på...Loading next content