Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

LEGO hinter til nytt Ringenes Herre-sett

En retur til Midgard etter et tiår borte.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et nytt Twitter-innlegg har LEGO hintet et nytt Ringenes Herre-sett med en kort video som viser at ringen faller foran en minifigur som vi kan anta er vår kjære Frodo.

I ringenes refleksjoner har ivrige fans lagt merke til det som kan være Rivendell, stedet der fellesskapet først ble dannet. Det ser da ut til at vi kan få et sett sentrert rundt Elronds hus for vår retur til Middle-earth.

LEGO ga sist ut Ringenes Herre-sett i 2012 og 2013, noe som betyr det har gått ti år siden vi sist så universet representert med lekeklosser.

Hvis Rivendell kommer til å være i fokus for det nye settet vil det sannsynligvis komme med en heftig prislapp. De av oss som liker Tolkiens univers er jo fullstendig klare over at enkelte ville betalt hvilken som helst pris uansett, men tiden vil vise.

LEGO hinter til nytt Ringenes Herre-sett


Loading next content