Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guardians of the Galaxy Vol. 3

Lego lanserer tre nye sett for å markere Guardians of the Galaxy Vol. 3s kommende utgivelse

Det blir et nytt skip og noen mindre sett også.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er det Ant-Mans tid i rampelyset siden karakterens siste solofilm, Ant-Man and The Wasp: Quantumania har premiere, men mai vil handle om Guardians of the Galaxy , ettersom den tredje filmen i denne serien har premiere 5. mai.

I forkant av denne debuten har Lego nå annonsert en samling av nye Marvel-sett skreddersydd for Guardians og deres kommende film. Settene vil variere i størrelse og pris, med den største som lagets nye skip.

Betraktet som "The New Guardian's Ship" vil dette settet ankomme 1. april og inneholde minifigurer av Star-Lord, Adam Warlock, Nebula og Drax, og vil selges for £ 89.99 / € 99.99.

Det andre settet vil være Baby Rocket's Ship og vil inkludere minifigurer av ikke bare Baby Rocket, men også fullvoksne Rocket Raccoon, og kommer også 1. april for £ 29.99 / € 34.99.

Sist av alt er det minste settet av gjengen, Guardians of the Galaxy Headquarters, som hovedsakelig ser ut til å bare være minifigurer av Star-Lord og Groot med et superlite bakteppe med noen verktøy. Det kommer også 1. april og vil selges for £ 8.99 / € 9.99.

Vil du få noen av settene?

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Relaterte teksterLoading next content