Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego Marvel Super Heroes 2

Lego Marvel Super Heroes 2 feirer Thor: Ragnarok

Vi har en ny vignett inspirert av filmen!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Thor: Ragnarok går på kino for tiden (vår egen Ingar har sett den og skrevet en <a href="https://gamereactor.no/film/607053/Thor+Ragnarok/>finfin anmeldelse</a>, og undertegnede skal se den på søndag), og nå feirer Lego Marvel Super Heroes filmen på sin helt egne måte!

De gjør det nemlig via en liten vignett hvor vi kan se Thor i den ikoniske hjelmen sin og Hulken som gladiator, og en del andre småting man garantert kjenner igjen hvis man har sett filmen.

Filmsnutten viser også frem Asgard, en av 18 forskjellige Marvel-lokasjoner i spillet. Heldigvis for oss er det ikke lenge til vi kan bli med på moroa siden spillet kommer til Nintendo Switch, PC, PS4 og Xbox One den 17. november.

Gleder du deg til spillet? Hvem er din favorittfigur?

HQ
Lego Marvel Super Heroes 2

Relaterte tekster

1
Lego Marvel Super Heroes 2Score

Lego Marvel Super Heroes 2

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Sjarmerende men utdatert. Vi har hentet frem spandeksen og tatt en titt på Legos nyeste superheltspill...Loading next content