Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Lego og Bandai Namco går sammen om Pac-Man arkadekabinett-sett

Legosettet lanseres i juni.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lego har slått seg sammen med Bandai Namco for å markere 43-årsjubileet for Pac-Man. De to selskapene har jobbet sammen for å lage et nytt Lego-sett som gjenspeiler den ikoniske historien til videospillfiguren, som til syvende og sist er en klosset versjon av et Pac-Man-arkadekabinett.

Settet spenner over 2651 stykker og inkluderer til og med en minifigur av en person som putter en mynt i maskinen. Selve arkademaskinen fungerer faktisk ikke og spiller Pac-Man, men den har en mekanisk sveiv for å simulere den labyrintlignende spillingen til Pac-Man.

Lego-designer Sven Franic kommenterte settet slik: "Hver eneste detalj ble nøye gjennomtenkt og utformet, noe som resulterte i en unik LEGO-kreasjon som fanger magien fra det originale spillet, samtidig som den tilfører en leken ny vri og et par påskeegg - i ekte videospill-stil. Vi er begeistret over å dele denne utrolige byggingen med verden og gleder oss til å se gleden den gir fans i alle aldre."

Når det gjelder når settet vil debutere, vil det lanseres 4. juni, og vil sette deg tilbake £ 229.99 / € 269.99 hvis du har tenkt å plukke opp en for å legge til din spill / Lego-samling.

Lego og Bandai Namco går sammen om Pac-Man arkadekabinett-sett


Loading next content