Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Lekket E3-dokument peker mot nytt Zelda til Wii U!

Nytt Zelda-spill skal visstnok frem!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dette skjer hvert år, så ta alt du leser her med en klype salt, men det er jo alltid lov til håpe. For alt det har verdt har nemlig et dokument som etter sigende lister opp Nintendos program for E3-uken dukket opp på bildedelingsiden Imgur.

Som forventet skal de vise frem spill som Bayonetta 2, Pokémon Omega Ruby og Pokémon Alpha Sapphire, Hyrule Warriors og Super Smash Bros. til 3DS. Mer overraksende er derimot et nytt Zelda-spill til Wii U ved navn The Legend of Zelda: Unbound King, samt et Pokémon-spill ved navnet Pokkén Fighter Tournament. Pokkén Fighter ble i fjor registrert av The Pokémon Company, og vi vet ingenting om det utover navnet.

Vi får vel bare vente til neste uke å se om noe av dette stemmer. Vi tror derimot ikke vi er de eneste som håper at Nintendo viser frem et nytt Zelda-spill. Wii U trenger Zelda mer enn noen gang.

Lekket E3-dokument peker mot nytt Zelda til Wii U!


Loading next content