Norsk
Gamereactor
nyheter

LG gir deg verdens første gjennomsiktige og trådløse TV

Og kanskje kan du faktisk kjøpe den.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

LG SIGNATURE OLED T er navnet, og kombinerer en transparent 4K OLED-skjerm med LGs trådløse video- og lydoverføringsteknologi.

OLED T drives av den nye α (Alpha) 11 AI-prosessoren. LGs transparente OLED-skjerm ser ut til å være en ekte "game changer", og har vunnet fem CES 2024 Innovation Awards, inkludert en Best of Innovation-pris.

TV-en "frigjør brukerne fra en dominerende svart skjerm som konkurrerer med innredningen i hjemmet deres. Med sin 77-tommers skjermstørrelse harmonerer OLED T og den innovative gjennomsiktige skjermen sømløst med omgivelsene".

LG sier at den er praktisk talt usynlig når den er slått av, slik at den glir inn i omgivelsene og frigjør brukerne (og deres nærmeste) fra det langvarige problemet med hva de skal gjøre med den "store svarte skjermen", og skal også bidra til at "rommet føles større og gir en følelse av åpenhet".

For full ytelse, klikk på en knapp for å heve kontrastskjermen. På denne måten kan "brukerne umiddelbart bytte til å dra full nytte av LG OLEDs forbedrede bildekvalitet gjennom den nye α (Alpha) 11 AI-prosessoren med fire ganger høyere AI-ytelse". Prosessoren har 70 % bedre grafisk ytelse og 30 % høyere prosesseringshastighet sammenlignet med forgjengeren. OLED.

"LG SIGNATURE OLED T er en utrolig prestasjon innen forbrukerdrevet innovasjon og byr på helt nye skjermopplevelser i tillegg til bildekvaliteten og ytelsen til vår prisbelønte OLED-teknologi", sier Park Hyoung-sei, president for LG Home Entertainment Company. "LGs transparente OLED gir kundene større frihet til å utforme sine egne hjem, omdefinerer fullstendig hva som er mulig og viser vei mot en spennende fremtid for TV-bransjen."

Det ryktes at TV-en vil komme på markedet, men før du gjør deg forhåpninger, bør du vite at den sammenrullbare OLED R til sammenligning koster 100 000 dollar, så det er ikke noe mainstream-produkt foreløpig.

LG gir deg verdens første gjennomsiktige og trådløse TV
LG gir deg verdens første gjennomsiktige og trådløse TVLG gir deg verdens første gjennomsiktige og trådløse TV


Loading next content