Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Lich King er tilbake og vi feirer med livesendinger og premier

Den fjerde og siste sendingen starter snart med Vikings-stjernen Alicia Agneson ved roret.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Først av alt, før vi setter i gang, ta quizen vår her slik at du kan delta for en rekke kule premier. Du kan lese mer om dem nedenfor.

Har du deltatt? Greit, la oss sette kursen mot Northrend. Blizzard har hatt en enorm suksess med å tilby hardbarkede World of Warcraft-fans å spille i akkurat den versjonen av den ekspansive verdenen de foretrekker. Det har kommet til uttrykk gjennom Classic-versjonene, og nå har vi kommet til den ultimate favoritten til mange - Wrath of the Lich King.

Utvidelsen hadde sin debut i 2008, og representerer for mange den perfekte balansen mellom tilgjengelighet, utfordring og sosial interaksjon. Denne utgaven er i ferd med å lanseres, og for å feire har vi slått oss sammen med Activision Blizzard for en storslått nostalgisk feiring med direktesendinger, quizer og premier.

Livesendinger - En "Scandinavian Tour"

HQ

Først og fremst kan vi avsløre at vi i løpet av den neste tiden vil tilby flere store livesendinger med prominente gjester, som du kan se via vår GR Live-side. Tidene som gjelder er:


  • Den 31. august kommer Oscar Dronjak fra bandet Hammerfall innom sammen med SNOWMIXY og AnnieFuschsia.

  • Den 6. september får vi igjen selskap av streamerne SNOWMIXY og AnnieFuschsia.

  • Den 14. september kommer Vikings-skuespiller Alex Høgh Andersen innom studioet sammen med streamer Sjeletyven og Johnni Gade.

  • Den 27. september får vi selskap av Alicia Agneson (også fra Vikings), igjen sammen med Sjeletyven og Johnni Gade.

Under kan du se repriser av overståtte livesendinger

Livesending med Oscar Dronjak fra Hammerfall, SNOWMIXY og AnnieFuschia

HQ

Livesending med SNOWMIXY og AnnieFuschia

HQ

Livesending med Alex Høgh Andersen, Sjeletyven og Johnni Gade

HQ

Livesending med Alicia Agneson, Sjeletyven og Johnni Gade

HQ
World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Valter Skarsgård og mye mer

Ikke nok med det, vi fikk ganske storslått besøk av Valter Skarsgård, som også husker eldre World of Warcraft-utvidelser, og vi tok turen til Borean Tundra i Northrend med ham, og snakket også litt om karrieren hans. Du kan se den videoen nedenfor. I tillegg, hvis du trenger litt god gammeldags hype, har vi også forberedt lanseringen med en video. Du finner den også nedenfor:

HQ
HQ
HQ

Premier og informasjon

Men det er faktisk ikke alt. Det er også premier å vinne, og akkurat nå har vi en flott replika av Arthas' Helmet of Domination som venter på å finne et hjem, en gigantisk Arthas-statue, samt et Pandemic-inspirert Wrath of the Lich King-brettspill, t-skjorter og originale Collector's Editions av utvidelsen helt uåpnet fra lanseringen i 2008. Forhåpentligvis deltok du i quizen øverst i nyhetene, men du kan også vinne ved å titte innom hver av de fire livesendingene.

Det er både premiene nevnt over, og noe så enkelt som Game Time-koder for to måneder hver, og vi har mange av dem.

Vi har ikke noe mer å si annet enn: The King is Back!

Relaterte teksterLoading next content