Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lies of P

Lies of P bekreftet for Summer Game Fest

Rogueliken vil være til stede på det store sommershowet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Summer Game Fest 2023 ser ut som en skikkelig eksplosjon med over 40 deltakende partnere, og det ble nylig bekreftet at hele arrangementet forventes å vare i rundt to timer med tre til fire store kunngjøringer. I utgangspunktet, avlys alt 8. juni slik at du ikke går glipp av noe.

Sist i køen for å bekrefte sin deltakelse er Neowiz, som vil vise frem litt mer av sitt FromSoftware-inspirerte spill Lies of P. Vi vet ikke nøyaktig hva som vil bli vist, men mest sannsynlig vil det være noe gameplay, og siden det forventes å bli utgitt i 2023, virker det ikke usannsynlig at vi også får en utgivelsesdato.

Lies of P vil bli utgitt for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series senere i 2023. Det kommer også til Game Pass fra første dag.

Lies of P

Relaterte tekster

0
Lies of P bekreftet for Summer Game Fest

Lies of P bekreftet for Summer Game Fest

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Summer Game Fest 2023 ser ut som en skikkelig eksplosjon med over 40 deltakende partnere, og det ble nylig bekreftet at hele arrangementet forventes å vare i rundt to...

0
Lies of P er over 30 timer langt

Lies of P er over 30 timer langt

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Et av de mest interessante spillene på Gamescom var det Bloodborne-liknende Lies of P. Køen til det visuelt unike spillet basert på historien om Pinocchio var utrolig...Loading next content