Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lies of P

Lies of P blander Bloodborne og Pinocchio i gameplaytrailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Jeg var ikke den eneste som virkelig fikk pirret nysgjerrigheten da Round 8 Studio viste frem Lies of P sin historietrailer i mai. Dette til tross for at studioet sitt første spill var det mildt sagt middelse Bless Unleashed. Atmosfæren i historietraileren og tanken på å blande Souls-spillene med Pinocchio gjør meg nemlig veldig interessert, og den første gameplaytraileren demper ikke akkurat forventningene.

For selv om Lies of P ikke slippes før en gang i 2023 har Round 8 Studio nå gitt oss en over to minutter lang gameplaytrailer fra spillet som viser noen skikkelig gotiske omgivelser, kule fiender og selvsagt noen av de ulike våpnene vi skal få skape og bruke i utfordrende kamper. Nå gjenstår det bare å se hva utviklerne mener når de sier at man vil bli stadig mer menneske jo mer man lyver, og hvilke fordeler og ulemper dette medfører.

HQ
Lies of P
Lies of PLies of PLies of PLies of P

Relaterte tekster

0
Lies of P er over 30 timer langt

Lies of P er over 30 timer langt

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Et av de mest interessante spillene på Gamescom var det Bloodborne-liknende Lies of P. Køen til det visuelt unike spillet basert på historien om Pinocchio var utrolig...Loading next content