Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lies of P

Lies of P er 35 gigabyte på Playstation 5

For en gangs skyld slipper vi å tenke på å oppgradere lagringsplassen for et nytt spill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Høsten er full av store utgivelser, og en av de store potensielle overraskelsene er Lies of P. Dette etterlengtede Soulslike-spillet har sett svært lovende ut helt siden vi så det for første gang, og det vil ikke ta lang tid før vi finner ut om den kan leve opp til hypen.

Med litt over en uke igjen til lanseringen 19. september har vi nå fått vite via Playstation Game Size on X at Playstation 4-versjonen krever rundt 29 gigabyte, mens Playstation 5-versjonen krever i underkant av 35 GB.

I tillegg til PlayStation kommer Lies of P til både PC og Xbox og er inkludert i Game Pass fra premieredagen. Det er verdt å merke seg at filstørrelsen neppe vil endre seg på de andre plattformene heller, eller i hvert fall ikke i vesentlig grad.

Lies of P

Relaterte tekster

0
Lies of PScore

Lies of P

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Kieran har spilt den makabre versjonen av eventyret om Pinocchio for å se hvordan det skiller seg ut i den mettede action-RPG-sjangeren.Loading next content