Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lies of P

Lies of P får en fysisk utgivelse

Round 8s action-RPG kommer i forskjellige formater når det debuterer til sommeren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lies of P ble raskt en veldig hypet tittel etter at det ble annonsert i 2021. Det tilbyr en veldig mørk Soulslike-tolkning av fortellingen om Pinocchio og kommer til PC, PlayStation og Xbox (i tillegg til å være inkludert i Game Pass) i august. Så langt har det bare vært snakk om en digital lansering, men nå annonserer utgiver Neowiz at Fireshine Games også vil gi ut en fysisk utgave for konsoll.

Sarah Hoeksma, markedsdirektør i Fireshine Games kommenterer samarbeidet slik:

"Vi er glade for å ha inngått et samarbeid med Neowiz for å lansere den fysiske versjonen av Lies of P i vestlige markeder senere i år. Som et av de mest etterlengtede spillene i 2023, gleder vi oss til at spillerne skal gå inn i denne dypt mørke versjonen av en klassisk historie og oppleve eventyret som venter dem."

Sjekk ut de fysiske omslagene til spillet nedenfor. Vi har også en Physical Reveal Trailer å tilby, selv om navnet føles litt uklart gitt mangelen på fysiske spill i den, men vi er bare glade for å se mer fra spillet uansett. Vil det være fysisk, digitalt eller Game Pass for deg når Lies of P kommer?

HQ
Lies of PLies of P

Relaterte tekster

0
Lies of P bekreftet for Summer Game Fest

Lies of P bekreftet for Summer Game Fest

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Summer Game Fest 2023 ser ut som en skikkelig eksplosjon med over 40 deltakende partnere, og det ble nylig bekreftet at hele arrangementet forventes å vare i rundt to...

0
Lies of P er over 30 timer langt

Lies of P er over 30 timer langt

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Et av de mest interessante spillene på Gamescom var det Bloodborne-liknende Lies of P. Køen til det visuelt unike spillet basert på historien om Pinocchio var utrolig...Loading next content