Norsk
Gamereactor
nyheter
Lies of P

Lies of P nerfer bosser og gjør oss sterkere i ny oppdatering

Vi kan ikke vente på alle puristene som hevder at de er de ekte gamerne fordi de slo Soulsliket da det var vanskelig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når du hører begrepet Souslike og ikke liker å bli banket opp av Lord Glorpus, den eldgamle kongen av Methathon, får du nok frysninger nedover ryggen. Disse spillene er beryktet for sin vanskelighetsgrad, men Lies of P håper å endre på det med den siste oppdateringen.

Som det fremgår av oppdateringsnotatene på Steam har noen av de største bossene fått redusert HP for å gjøre dem litt lettere å beseire. Både den falne erkebiskopen Andreus, King of Puppets og Simon Manus skal nå kreve noen færre treff. Noen av monstrene ute i felten vil også ha mindre helse.

For spillere som ikke til stadighet tilkaller allierte kommer også mengden stjernefragmenter til å reduseres, noe som betyr mer plass til oppgraderingsmaterialer og XP-drops. Dessuten kan spillerne nå øke bærevekten ved å bruke kapasitetspoeng, noe som betyr at du ikke lenger trenger å tenke aktivt på hvor tung du er.

Synes du disse endringene er bra for Lies of P?

Lies of P

Relaterte tekster

0
Lies of PScore

Lies of P

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Kieran har spilt den makabre versjonen av eventyret om Pinocchio for å se hvordan det skiller seg ut i den mettede action-RPG-sjangeren.Loading next content