Norsk
Gamereactor
nyheter
Lies of P

Lies of P-regissørens brev hinter til DLC

Jiwon Choi har vist sin takknemlighet overfor fansen og avslørt noen fremtidsplaner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En stor oppdatering er på vei til Soulslike-spillet Lies of P, ifølge en ny video fra spillets regissør, Jiwon Choi, som takker spillerne for deres støtte til spillet så langt i en ny director's letter-video.

I videoen tar Jiwon Choi oss gjennom hendelsene siden lanseringen av Lies of P den 19. september i år, i tillegg til å gi litt informasjon om en stor oppdatering, som vil inneholde betydelige karakter- og balanseendringer samt noen måter å gjøre spillet enklere på i begynnelsen. Denne oppdateringen forventes å komme en gang i november og vil også inneholde et gratis antrekk og en ny tilpasningsfunksjon som gjør det mulig for spillerne å utstyre seg med hatter og briller separat.

Mot slutten av videoen snakket Jiwon Choi dessuten om utgivelsen av spillets soundtrack og viste frem noen DLC-skisser. Vi får høre mer om disse tingene senere, men det er godt å vite at vi snart får flere eventyr i Krat.

HQ

Relaterte tekster

0
Lies of PScore

Lies of P

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Kieran har spilt den makabre versjonen av eventyret om Pinocchio for å se hvordan det skiller seg ut i den mettede action-RPG-sjangeren.Loading next content