Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Life is Strange: True Colors

Life is Strange: True Colors' Wavelengths-utvidelse virker kul

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Samtidig som at Deck Nine annonserte Life is Strange: True Colors fikk vi også vite at spillet vil få en utvidelse kalt Wavelengths. Den gang nøyde utviklerne seg i hovedsak med å si at den vil la oss spille som Stephanie Gingrich fra Life is Strange: Before the Storm. I kveld er det tid for å få vite en god del mer.

Kveldens trailer handler utelukkende om Life is Strange: True Colors - Wavelengths, og utvidelsen virker ganske kul. Historien vil foregå en stund før True Colors, så Steph har akkurat fått jobben som radiovert for radiostasjonen KRTC og selger i en platebutikk. Dette betyr tydeligvis at vi skal få lov til å styre radioen med en rekke sanger fra virkeligheten, spille inn reklamesegmenter, gi innringere råd ved hjelp av en D20-terning, prøve lykken i en Tinder-lignende applikasjon og generelt nyte livet gjennom fire sesonger.

HQ
Life is Strange: True Colors

Relaterte teksterLoading next content