Norsk
Gamereactor
nyheter
Like a Dragon: Infinite Wealth

Like a Dragon får sin egen dokumentar-miniserie

Ta en rask titt på hemmelighetene bak opprettelsen av Like a Dragon 8.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Like a Dragon er en serie som, til tross for at den har vært tilgjengelig i Japan i flere tiår, har sett sin popularitet stige i Vesten noe nylig. Hvis du har funnet deg selv forelsket i serien etter å ha spilt den nylig utgitte Like a Dragon: Ishin eller har spilt spillene en stund, ser du sannsynligvis frem til Like a Dragon 8.

Ryu Ga Gotoku Studio, utvikleren bak den populære franchisen, har nettopp droppet den første delen av en dokumentarminiserie som vil gå over utviklingen av det nyeste spillet i serien. Du kan sjekke ut den første episoden her, som tar en titt på den første innspillingsøkten med Kazuhiro Nakaya, stemmen til Ichiban Kasuga.

Vi får flere sniktitter på spillets innspillingsøkter i fremtidige episoder, men det er alltid interessant å skrelle bort på mysteriene i spillutvikling, og se hvordan en tittel er laget.

Gleder du deg til Like a Dragon 8?

Like a Dragon: Infinite Wealth

Relaterte tekster

0
Like a Dragon: Infinite WealthScore

Like a Dragon: Infinite Wealth

ANMELDELSE. Skrevet av Alberto Garrido

Flere minispill, flere kamper, mer drama og seriens hovedpersoner er tilbake. Ichiban og Kiryu etterlater oss det beste Yakuza (eller Like a Dragon) noensinne.Loading next content