Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lemmings

Liker du får?

Empire Interactive har sluppet en demo av deres Lemmings lignende spill, Sheep.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Empire Interactive har sluppet en demo av deres Lemmings lignende spill, Sheep.

Historien i spillet er, at for mange år siden sendte forfedrene (får-fedrene?) til våre dagers får, delegasjoner ut i verdensrommet fra deres eget solsystem, Ovis Aries.
Noen av disse fårene endte som bekjent på Jorden, hvor deres mission var å holde en lav profil ved å fremstå som fredelige dyr, og så ellers studere omgivelsene.
Problemet er bare at fårene har glemt deres opprinnelige oppgave, og istedet har latt seg dominere av mennesket.

Nå har røttene tilbake på Ovis besluttet at de vil ha fårene tilbake til deres egen planet, og for å gjøre dette har de kidnappet flere mennesker som de så har hjernevasket til å guide fårene til Mount Mouflon, hvor de vil bli transportert hjem.

Det eneste som står i veien er at en ond gutt ved navn Mr. Pear også er på visitt i vår del av verdensrommet, og han vil ha fatt i fårenes teknologi.

Høres dette får-rykende ut, så prøv å hente demoen og se om den holder eller bare er bææ-æææ-æææ.
Besøk også spillets homepage, som er ganske underholdende.

Relaterte tekster

0
LemmingsScore

Lemmings

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Rosmo Hansen

Er det smurfer? Nei. Er det griser? Kanskje. Er det jul? Ikke helt. Men de små lemene er tilbake! Og vi roper hurra...Loading next content