Norsk
Gamereactor
nyheter
Limbo

Limbo nå ute på Steam

Det sjarmerende indiespillet gjør PC-debut

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter ett år med Xbox 360-eksklusivitet ble det for noen måneder siden klart at indieklassikeren Limbo skulle lanseres til både Playstation 3 og PC. PS3-versjonen av spillet har allerede vært ute på PSN i et par uker, og nå er ventetiden også over for PC-versjonen av eventyret.

I går kunne nemlig Valve melde at Limbo var klart for kjøp og nedlastning på Steam, til glede for alle de som har sett frem til å teste det sjarmerende gåtespillet med mus og tastatur. PC-utgaven kan i tillegg skryte av å være den eneste versjonen av spillet som kjører med en stabil bildeoppdatering på 60 bilder i sekundet.

Limbo
LimboLimbo

Relaterte tekster

LimboScore

Limbo

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Eirik har prøvd Playdeads gjennombruddsspill på Nintendo Switch, og er ikke i tvil om at spillet fortsatt er noe som man helt klart bør få med seg.

3
Last ned Limbo gratis på Steam i dag

Last ned Limbo gratis på Steam i dag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Om ganske så nøyaktig én uke slipper danske Playdead det interessante 2D-spillet Inside, som ser ut til å ta opp arven fra deres forrige spill Limbo. Limbo fikk i sin tid...

5
Limbo til iOS neste onsdag

Limbo til iOS neste onsdag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du ikke har prøvd det enda, eller har fryktelig lyst til å spile det bussen, blir du sikkert glad for å høre at suksesspillet Limbo skal slippes til iOS den 3. juli....Loading next content