Norsk
Gamereactor
nyheter
Limbo

Limbo-utvikleren satser stort

Men vi må vente i flere år på neste spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For et drøyt år siden slapp den danske utvikleren Playdead sitt debutspill Limbo på Xbox Live Arcade. Spillet ble raskt en storsuksess og nå året etter har det også blitt lansert på PSN og Steam.

Dersom du venter i spenning på et nytt eventyr fra Playdead ser det imidlertid ut som du må smøre deg godt inn med tålmodighet. Playdead forventer nemlig at det vil ta oppimot 3,5 år før de er klare med sitt neste prosjekt.

Som forklart av Playdead-sjef Dino Patti og spillregissør Arnt Jensen trenger utvikleren denne tiden for å sikre at spillet blir så bra som overhode mulig.

Om det neste prosjektet blir en oppfølger til Limbo, eller et helt nytt prosjekt vites ikke, men angivelig skal planleggingen allerede være igang på Playdeads kontorer.

Limbo
Plattformspillet Limbo sjarmerte alle med sine finurlige gåter og særegne visuelle stil.

Relaterte tekster

LimboScore

Limbo

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Eirik har prøvd Playdeads gjennombruddsspill på Nintendo Switch, og er ikke i tvil om at spillet fortsatt er noe som man helt klart bør få med seg.

3
Last ned Limbo gratis på Steam i dag

Last ned Limbo gratis på Steam i dag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Om ganske så nøyaktig én uke slipper danske Playdead det interessante 2D-spillet Inside, som ser ut til å ta opp arven fra deres forrige spill Limbo. Limbo fikk i sin tid...

5
Limbo til iOS neste onsdag

Limbo til iOS neste onsdag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du ikke har prøvd det enda, eller har fryktelig lyst til å spile det bussen, blir du sikkert glad for å høre at suksesspillet Limbo skal slippes til iOS den 3. juli....Loading next content