Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Lisensnøkler til Playstation 3-spill

Sonys svar på piratproblemene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med mindre du har ligget i dvale den siste tiden har du fått med deg oppstyret rundt hackere og piratkopiering til Playstation 3 nylig. Sony står nå klar med en mulig løsning på problemet.

Britiske Edge forteller at Sony nå ønsker å iverksette en lisenskodeordning tilsvarende CD-nøklene vi kjenner fra PC. Hvert spill vil ha en unik kode som på samme måte som for PSN-titler skal kunne aktiveres fem ganger.

På denne måten håper Sony på å sette en stopper for piratkopieringen. Det kan imidlertid by på problemer for butikker og brukere som ønsker å kjøpe brukte spill, ettersom et spill som har vært innom fem konsoller ikke vil kunne brukes lenger.

Nederlandske PS3-Sense kan fortelle at flere utviklere allerede har fått beskjed om å legge inn koder i fremtidige PS3-spill, og at systemet vil bli tatt i bruk svært snart.

Lisensnøkler til Playstation 3-spill


Loading next content