Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
DJ Hero

Lite sug etter DJ Hero

Analysebyrå kommenterer lav etterspørsel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etterspørselen til Activision og Neversofts DJ-spill DJ Hero er langt under forventet og et godt stykke unna det som må til for at spillet skal regnes som en suksess. Dette melder Gamesindustry som siterer analysebyrået Cowan and Company som har undersøkt etterspørselen til spillet i USA.

Analysebyrået tipper at DJ Hero bare kommer til å selge 600 000 eksemplarer i USA, en million lavere enn tidligere forventet.

- Når det gjelder DJ Hero, forholder vi oss veldig forsiktige i forhold til tittelens salgspotensiale på lansering, på tross av en del ferske og positive tilbakemeldinger fra kjedene om forhåndsbestillinger, skriver en representant for firmaet i et brev til investorene.

Argumentet for dette er at folk til en viss grad er lei av musikkspill og de høye kostnadene de ofte medfører, men legger til at akkurat som med Guitar Hero kan noen spill i serien virkelig ta fart og overraske.

Vi i redaksjonen gleder oss i hvertfall til den norske lanseringen på fredag, så får vi heller se hvorvidt det blir en suksess her på berget.

DJ Hero

Relaterte tekster

DJ HeroScore

DJ Hero

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

DJ JC har fått liv i dansegulvet i Activisions nyeste musikkspill DJ Hero.Loading next content