Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet 2

Little Big Planet Karting?

Sackboy utfordrer Mario Kart-gjengen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis vi skal tro rykter rapportert av spillsiden Playstation Lifestyle skal et Go-Kart-spill satt til Litte Big Planet-universet være på vei. De har nemlig snappet opp et bilde av en reklameplakat for et spill kalt Little Big Planet Karting, som opprinnelig ble funnet på Twitter i etterkant av spillarrangementet Destination Playstation.

Sony har foreløpig ikke kommentert saken, men reklameplakaten på bildet ser ekte ut. Man kan aldri utelukke kreative verker fra photoshop-kyndige fans nå til dags, men vi blir overrasket dersom dette er tilfellet denne gangen.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om spillet, som later til å være tydelig inspirert av konkurrent Nintendos Mario Kart-serie, straks vi får vite noe mer.

Little Big Planet 2

Relaterte tekster

Little Big Planet 2Score

Little Big Planet 2

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Overstrømmende fantasifullt er fortsatt nøkkelbeskrivelsen for Media Molecules skaperglade oppfølger, hvor Sackboy tar sikte på å redde verden fra en ond støvsuger. Les anmeldelsen her...

5
I alle dager... Super Sack Boy?

I alle dager... Super Sack Boy?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Sony og Media Molecule har annonsert en kort ny trailer for det vi mistenker er en ny utvidelse til suksesspillet Little Big Planet 2, og denne gangen skal vi få...Loading next content