Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Nightmares 2

Little Nightmares 2 har passert en million solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Det er en måneds tid siden Tarsier Studios' fryktinngytende puzzleplatformer Little Nightmares 2 ble sluppet, og allerede nå har spillet solgt over en million eksemplarer. Hvis man tilføyer dette tallet til salget av det originale spillet har serien nå har blitt lastet ned over fem millioner ganger totalt.

I oppfølgeren tar du rollen som Mono og skal igjen navigere deg gjennom forskrudde versjoner av en skummel verden, og kommer underveis til å møte uhyggelige mennesker som forsøker å gjøre alt for å fange deg og partneren din.

Little Nightmares 2 er tilgjengelig på PS4 og 5, Switch, Xbox One og Series, Stadia og PC, og har vært ute siden 11. februar.

Little Nightmares 2

Relaterte tekster

0
Little Nightmares 2Score

Little Nightmares 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tarsier bygger videre på de beste delene av originalen, samtidig som de luker vekk flesteparten av feilene. Dermed ender vi opp med et meget bra spill som puster Limbo og Inside i nakken.Loading next content