Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Erica

Live-action og spillervalg i Erica til PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Erica, utviklet av Flavourworks, er et mystisk spill som fløy litt under radaren vår under pressekonferansen til Sony på PGW i går.

Det er et spill som går ut på at man skal hjelpe den titulære hovedpersonen Erica gjennom et thriller-eventyr ved å ta valg og avgjørelser på hennes vegne.

Forskjellige valg og muligheter dukker opp på skjermen, og så må man velge en av dem. Det virker litt som en moderne vri på de gamle tekstbaserte spillene. Vi vet fryktelig lite om spillet foreløpig, bortsett fra at det virker himla interessant, og har bare det traileren viser oss å gå etter.

Ta en titt og fortell oss hva du synes. Blir du nysgjerrig nok til å ville spille det?

HQ
Erica

Relaterte tekster

0
Live-action og spillervalg i Erica til PS4

Live-action og spillervalg i Erica til PS4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Erica, utviklet av Flavourworks, er et mystisk spill som fløy litt under radaren vår under pressekonferansen til Sony på PGW i går. Det er et spill som går ut på at man...Loading next content