Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wipeout 2048

Livstegn fra Wipeout-teamet

Får vi et PS4-spill likevel?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en måneds tid siden kom det frem at Sony Liverpool, studioet bak Wipeout-serien, hadde lukket sine dører for godt. Studioet skulle ha jobbet med to hemmelige PS4-prosjekter, deriblant et nytt Wipeout-spill, og selv om Sony fortsatt satt på rettighetene til disse spillene fryktet mange slutten for Wipeout-serien.

Nå kan imidlertid fansen pustet lettet ut. Via Facebook og Twitter har utviklerne nemlig gitt lyd fra seg, og det kan se ut som hvertfall deler av teamet overlevde nedleggelsen.

De lover i alle fall at onlinedelen av de eksisterende Wipeout-spillene vil bli vedlikeholdt, og på Twitter viste de dessuten frem et spennende nytt bilde.

Kan dette være hentet fra et nestegenerasjonsspill i den lynraske fremtidsserien?

Wipeout 2048

Relaterte tekster

8
Wipeout 2048Score

Wipeout 2048

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GRSE

Sonys Wipeout 2048 tar oss med til begynnelsen av fartsfylt sveveracing, men holder det hele veien til mål? Vi har satt karakter på PS Vitas raskeste spill...

1
Yoshida utelukker ikke et nytt Wipeout

Yoshida utelukker ikke et nytt Wipeout

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Sony-sjefen Shuhei Yoshida satte seg nylig ned for å gjøre et intervju med Official Playstation Magazine, og der kunne han fortelle at de ikke utelukker et nytt spill i...Loading next content